Appartement Emmen-Centrum (B)

Omschrijving

Dit fijne en lichte appartement ligt in Emmen-centrum, maar is wel heerlijk rustig gelegen. Het appartement is gemeubileerd en gestoffeerd en heeft 2 slaapkamers en een privéberging op de begane grond. Een eigen afgesloten, overdekte parkeerplaats in de parkeerkelder (geschikt voor kleine tot middelgrote auto) kan bijgehuurd worden. In de 2e slaapkamer staan geen meubels zodat huurder eigen invulling kan geven aan deze ruimte, zoals werkkamer, babykamer, hobbykamer, logeerkamer of als uitbreiding van de woonkamer (tussendeur kan open). De keuken is voorzien van vaatwasser, afzuigschouw, koelkast met vriesvak, combi-oven en inductiekookplaat. De badkamer heeft een hangtoilet, wastafel met spiegel en verlichting en een douchecabine met thermostaatkraan. In de bijkeuken hangt de cv-opstelling en is er een wasmachine-aansluiting. Ligging: centraal gelegen op steenworpafstand van supermarkten en op loopafstand van alle voorzieningen dat het centrum van Emmen te bieden heeft.

Info

  • Geschikt voor 1- of 2-persoons huishouden met eventueel een (klein) kind
  • Totale gebruiksruimten ca. 78 m2
  • Oppervlakte appartement ca. 60 m2
  • Oppervlakte balkon ca. 4 m2
  • Oppervlakte privéberging ca. 4 m2
  • Oppervlakte privé-parkeerplaats ca. 12 m2 (apart bij te huren)
  • Lift: Ja
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Aantal balkons: 1
  • Afstand winkelcentrum: 0 meter (geen)

Indeling appartement

Hal, badkamer met wastafel, toilet en douchecabine, bijkeuken met cv-ketel en wasmachineaansluiting, slaapkamer, 2e slaapkamer, woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, koelkast en inductiekookplaat. Vanuit de woonkamer is het balkon (gelegen op het oosten) bereikbaar.  

Huidige status: verhuurd

Veelgestelde vragen

Wat zijn de bijkomende kosten?

  • Servicekosten VVE
  • Gas en elektra (zelf af te sluiten bij energieleverancier)
  • TV- en internet (zelf af te sluiten bij provider)
  • Gemeentelijke heffingen
  • Eventuele eenmalige verhuurkosten (bij aanvang contract)
  • Waarborgsom 2 x maandhuur. Deze wordt teruggestort na het einde van de huurperiode, na eventuele aftrek van openstaande kosten

Is de woning volledig ingericht?

Stoffering: Het hele appartement is voorzien van een pvc-vloer (behalve de bijkeuken en de badkamer, daar ligt een tegelvloer). Er hangen rolgordijnen en/of overgordijnen in de woonkamer en in de slaapkamers en aan de plafonds hangen plafondlampen. De muren zijn gesausd dan wel behangen en er hangen spiegels of wanddecoratie.
Meubilering / apparatuur: In de woonkamer is een bank met relaxfunctie, een fauteuil, een eettafel met 2 stoelen, salontafelset, vloerlamp en een tv-meubel. In de kleinste slaapkamer staat een ladenkast. In de grootste slaapkamer staat een boxspringbed van 210 x 160 cm en een schuifdeur kledingkast. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur; combi-magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Een uitgebreid overzicht van de inventarislijst ontvangt huurder bij het huurcontract.

Waar kan ik mijn fiets(en) kwijt?

In de kelder is een privéberging waar je fiets en eventueel wat andere spullen gestald kunnen worden. Een scooter stallen is niet mogelijk.

Is er een bergruimte in het appartement?

Ja, in het appartement is een inpandige bijkeuken (met cv-ketel en wasmachine-aansluiting) waar nog ruimte is om enkele spullen op te bergen.

Waar kan ik parkeren?

Bij het appartement is een overdekte privé-parkeerplaats bij te huren welke geschikt is voor een kleine tot middelgrote auto. Een andere optie is het aanvragen van een parkeervergunning bij de gemeente Emmen. Gratis parkeren kan op parkeerterrein Oost (ca. 700-800 meter vanaf het appartement.

Welke buitenruimte is er?

Het appartement heeft een overdekt balkon op het oosten.

Kan ik mij inschrijven?

Dit kan alleen wanneer de woning per een bepaalde datum weer in de verhuur komt en er ‘beschikbaar’ bij staat. Op de contactpagina staat dan een belangstellingsformulier dat ingevuld kan worden. Wanneer de status van een woning op ‘verhuurd’ staat, heeft inschrijven geen zin.

We raden je aan de website in de gaten te houden, of ons op facebook te volgen.

Welk energielabel?

Dit appartement heeft energielabel B.

Ook belangrijk om te weten

Veranderingen aanbrengen aan het appartement is niet toegestaan
Vanwege de tijdelijkheid van het huren is het niet toegestaan om wijzigingen in de woning aan te brengen, meubels te verplaatsen/vervangen, te schilderen, behangen, boren/spijkeren in muren, vloeren en kozijnen, deuren en plafonds. Je huurt de woning zoals deze wordt aangeboden, zoals bij een vakantiewoning. Het bijplaatsen van een aantal kleine meubels mag uiteraard, mits voorzien van vloerbeschermende vilt.

Opslag van spullen en goederen
Vanwege o.a. brandveiligheid, is het opslaan van spullen en goederen in de woning of op de balkons niet toegestaan. Heb je tijdelijk opslag nodig omdat je bijvoorbeeld in de overgang van een verhuizing zit? In Emmen en omgeving zijn diverse aanbieders die opslagboxen verhuren.

Dit fijne en lichte appartement in Emmen-Centrum is momenteel verhuurd. Wanneer de woning weer beschikbaar komt, zullen wij dat op deze website zetten en op onze Facebookpagina. Door het tekort aan huurwoningen in Nederland, is er altijd veel belangstelling wanneer er een appartement vrij komt. Wij kiezen voor de beste match (gunning verhuurder) en werken niet met een volgorde van binnenkomst van belangstellenden. Wij zoeken de juiste huurder, die ter overbrugging tijdelijk een woning zoekt. Meer informatie vind je op de pagina Huurvoorwaarden en Werkwijze.